WONINGZOEKER
image

DE KWALITEITEN

Scroll down logo

de Bouw is gestart// nog 2 kadewoningen beschikbaar
Contact Delta Makelaardij 0111 41 78 08

UNIEK WONEN IN VEERHAVEN

Veerhaven is uniek. Dat stellen we steeds en dat maken we ook waar. Dat doen we aan de hand van 5 kwaliteiten. Lees verder en laat u verleiden.

image

EEN PRACHTIG UITZICHT GEGARANDEERD

Deze ongekend mooie plek aan de Koopvaardijhaven moest aan de waterkant autovrij blijven en alle ruimte bieden voor recreatie, spelen, ontmoeting en ontspanning. Dus werd de weg en het parkeren naar de achterkant verplaatst. Nu zijn alle waterzijdes voorgoed autovrij en is een prachtig uitzicht gegarandeerd op de Koopvaardijhaven, de Tramhaven, de oude vestingstad en het Haringvliet. Iedereen heeft een groot balkon of terras, dus kan er heerlijk van genieten.

image

Nieuwbouw
ZONDER ZORGEN

Nu kopen en vervolgens gewoon genieten. Geen zorgen om het onderhoud, geen twijfels of deze woning ook over tien jaar nog geschikt is! Veerhaven is 100% nieuw. Lichter en ruimtelijker dan bestaande huizen. Schoon en fris, helemaal gebaseerd op uw eigen wensen, kleuren en eventuele extra opties. Gasloos, vloerverwarming en dus klaar voor de toekomst!

image

Interactief
EN VEEL GROEN
OM U HEEN

De plek waar u woont en hoe de buurt voelt, bepaalt in grote mate of u zich thuis voelt. Dus heeft het team van architecten en de landschapsarchitect er alles aan gedaan om binnen en buiten bij elkaar te betrekken en het openbare gebied heel hoogwaardig aan te leggen. Veel groen, mooie materialen en volop fijne plekken om te socializen, spelen en genieten van wonen aan het water. Overal is ruimte voor ontmoeting, spelen en recreatie.

image

EEN UNIEK HUIS VOOR EIGEN
WENSEN

Je vrij voelen, is dat niet het grootste goed dat een mens kan ervaren? Precies! Daarom zijn de woningen zo ontworpen dat ze ruimte laten voor uw wensen. Er is daardoor veel mogelijk. Denk hierbij aan het aanpassen van de indeling. Hier wordt u niet gehinderd door in beton gegoten modellen. Het ontwerp van Veerhaven maakt een zeer grote mate van flexibiliteit mogelijk voor uw persoonlijke wensen in de uitvoering van uw woning. Bij Veerhaven zijn we flexibel en bouwen we ook omdat we u een uniek, fijn thuis willen bieden.

image

DE KWALITEIT
VAN VEERHAVEN

De kwaliteit van Veerhaven is de mooie architectuur, hoogwaardige bouwkwaliteit, royale ruimtes en kantoor aan huis. Thuiswerken is namelijk erg populair. Steeds meer mensen kiezen ervoor als zzp’er te werken en corona heeft gezorgd voor een verschuiving van de werkplek. Goede kans dat u heeft kunnen ervaren hoe fijn een goede werkplek aan huis is. Ook voor de kinderen om te studeren!