WONINGZOEKER
image

De Plek

Scroll down logo

de Bouw is gestart// nog 2 kadewoningen beschikbaar
Contact Delta Makelaardij 0111 41 78 08

Zo kan het leven
in Veerhaven
zijn

Het is een mooie dag. We koersen af op de zomer en alles komt weer tot leven. Op uw terras geniet u in de zon van alles wat er op en rond het water gebeurt. Schepen meren aan in de Koopvaardijhaven, zeilboten varen richting de sluis, over de flaneerzone rennen wat kinderen voorbij en op het Franse dorpsplein voor de deur ziet u een ouder stel hand in hand zitten op een bankje. Ze zeggen niets, maar genieten overduidelijk van elkaar en de rust en reuring die elkaar op deze plek vinden.

Gelach aan de waterkant haalt u terug naar het hier en nu. Het boodschappenbriefje voor u op tafel herinnert u eraan. Actie! Zo, even op de fiets naar De Struytse Hoeck en daarna lekker lunchen in de oude vesting op een van de gezellige terrassen. Vanavond komen er vrienden eten en het voornemen is om daar wat bijzonders van te maken. Sinds die grote leefkeuken er is, is het organiseren van etentjes veel leuker. De reactie van mensen op het licht en zicht van binnenuit tovert nog altijd een glimlach op uw gezicht. Trots en blijdschap, want u beleeft dit elke dag weer opnieuw.

KOERS NAAR HUIS
VIA HET KOMPASPLEIN

Leven in Veerhaven is anders dan anders. Stoer, nautisch, ontspannen en gezellig! Altijd een vakantiegevoel en dat ervaart u direct bij thuiskomst. Wandel, rijd of fiets straks via de Stationsweg Veerhaven in. Vervolg uw weg en kom aan bij het eerste gebouw aan het Kompasplein. Dit is de plek waar u koers zet richting uw thuis. Het Kompasplein met straatwerk in de vorm van een kompas, is de eerste plek die de nautische toon zet voor de rest van het woongebied. Voel u welkom en thuis.

HEERLIJKE FLANEERZONE
ELKE DAG EEN VAKANTIEGEVOEL

Auto’s ziet u langs de waterkant niet. Uw auto parkeert u op één van het grote aantal beschikbare parkeerplaatsen vlak bij uw appartementengebouw of voordeur. Voor de 100 woningen die er komen, is een royaal aantal parkeerplaatsen beschikbaar. Deze prachtige plek is vrijgehouden om te flaneren en te genieten op de vlonders. De flaneerzone krijgt een mediterrane uitstraling met veel groen. Gooi straks een hengeltje uit of ga gewoon zitten en geniet van de boten die voorbijkomen. Kinderen spelen hier heerlijk buiten en misschien organiseert u op een mooie vrijdagavond wel een buurtbarbecue of gezellige borrel. Wat een fijne combinatie van rust en reuring. Alsof het elke dag een beetje vakantie is.

BINNENTUIN VEERHAVEN
EEN LEVENDIG, SOCIAAL HART

Veerhaven biedt allerlei fijne plekken om buiten te zijn waardoor er volop interactie is tussen mensen onderling én met het water. Dit prachtige, autovrije plein wordt als groene binnentuin met jeu-de-boulesbaan ingericht. Socializen met de buren of juist alleen een boek lezen en genieten van de rust. Hier komt u thuis als u in een watervilla of één van de schitterende appartementen/penthouses in gebouw C op de kop van Veerhaven woont.

HET FRANSE DORPSPLEIN
PUUR GENIETEN DICHT BIJ HUIS

Aan het eind van de flaneerzone komt een pleintje met de sfeer van een Frans dorpsplein. Hier ontmoeten buren elkaar en staat straks misschien weleens een ijskar of mobiele espressobar. Op het ‘dorpsplein’ zit u ontspannen en ziet u over de flaneerzone bewoners naar hun huis wandelen, boten in de haven aanmeren en kinderen tikkertje spelen. Levendig, gezellig en eigenlijk totaal on-Hollands. Puur genieten, zo dicht bij huis.