WONINGZOEKER
image

DELTA MAKELAARDIJ

Scroll down logo

de Bouw is gestart// nog enkele kadewoningen en 1 penthouse beschikbaar
Contact Delta Makelaardij 0111 41 78 08

Geen overbruggingskrediet? // Vraag aan de makelaar voor meer informatie

PETER EN SUZANNE
DE MAKELAARS
VAN VEERHAVEN

DELTA makelaardij gaat de woningen van Veerhaven verkopen. De nieuwbouwspecialist uit Zierikzee heeft al vaker samengewerkt met projectontwikkelaar BoWonen. Klant is koning, eerlijk en duidelijk communiceren en genieten van wat je doet, zit in het DNA van beide bedrijven. Vandaar dat de samenwerking goed bevalt en er gemakkelijk geschakeld kan worden. Daar profiteert u van als klant.

Peter Kodde is directeur-eigenaar van DELTA makelaardij. Samen met nieuwbouwcoördinator Suzanne Robijn zijn zij straks de gezichten van Veerhaven. We spreken Peter die vanuit een enorme drive om dit tot een succes vertelt hoe ver hij gaat om het de klant naar de zin te maken.

ALS JE LUCHT WILT
IN JE LEVEN

“Veerhaven is een fantastische woongebied met zicht op de Haringvliet. Ideaal als je lucht wilt in je leven! We verwachten dat de helft van de bewoners uit Hellevoetsluis komt en dat de andere helft de randstad verlaat voor deze fantastische plek. Zij kiezen voor de hoogste kwaliteit zonder de hoofdprijs te betalen. Gelukkig kunnen we een heel gevarieerd woningaanbod, dus voor elk wat wils.”

Die enorme variatie vraagt veel voorbereiding, aldus Peter. “Suzanne en ik zorgen ervoor dat we straks alle plattegronden als onze broekzak kennen. Klanten kunnen dan hun woonwensen naar ons uitspreken en wij kunnen vervolgens de match maken. Een heel persoonlijke en fijne manier om vraag en aanbod samen te brengen. Als we om de tafel zitten, kunnen we gelijk uitleggen welke opties er allemaal mogelijk zijn en hoe het appartement, woning of villa in elkaar zit.”

IEDEREEN
IN ZIJN KRACHT

Het makelaarskantoor van Peter is specialist in de verkoop van nieuwbouw. Dat is heel prettig, want zij kunnen u daardoor van A tot Z begeleiden, zorgen wegnemen en het kopen van zo’n geweldig nieuw huis nog leuker maken. Mocht u een koopwoning in Hellevoetsluis achterlaten, dan brengt Peter of Suzanne in contact met de plaatselijke makelaar, waarmee het kantoor een kort lijntje heeft. “Schoenmaker houd je bij je leest, is mijn motto”, zegt Peter. “Wij zijn lokaal heel sterk verankerd op de Zeeuwse eilanden en daar kunnen we perfect een huis verkopen. In Hellevoetsluis laten wij het werk liever over aan iemand met marktkennis van deze prachtige vestingstad.”

“Al eerder werkten wij aan projecten van BoWonen en daardoor weten we wat ons te wachten staat. BoWonen staat garant voor kwaliteit en dat zorgt ervoor dat wij blije gezichten aan tafel hebben. Mensen zijn vaak blij verrast als we ze mee door de woning nemen en alle ins en outs vertellen. Ook bij oplevering zien we altijd alleen maar tevreden kopers. Mooi toch!”

de Bouw is gestart// nog enkele kadewoningen en penthouses beschikbaar