WONINGZOEKER
image

HAMEETEMAN MAKELAARDIJ

Scroll down logo

DE NIEUWBOUW BELEVEN
ALSOF HET AL GEBOUWD IS

Omdat Veerhaven 100 woningen telt, zijn er twee makelaars bij de verkoop betrokken. Aan u de keuze met wie u contact opneemt. Hameeteman is een makelaarskantoor uit Ouddorp. Met een ervaren team verkoopt makelaar en eigenaar Jeroen Hameeteman nieuwbouw en bestaande bouw. Net als bij DELTA makelaardij heeft u hier een vast aanspreekpunt dat uw woonwensen kent.

Jeroen begint enthousiast te vertellen als we hem vragen wat hij ervan vindt om de woningen van Veerhaven te verkopen.

“Veerhaven wordt echt een parel aan het water. Een eyecatcher vanuit het Haringvliet en de vestingstad gezien. Je ziet dat er met lef ontwikkeld is. De architectuur en opzet van het plan zijn heel hoogwaardig en zeker uniek voor Voorne-Putten. Dat maakt het voor ons heel leuk om hieraan mee te werken.”

NIEUWBOUW TOT LEVEN
LATEN KOMEN

“In een korte tijd zien we de klant regelmatig. Vaak al in een vroeg stadium. We verdiepen ons in woonwensen. Hoe leeft iemand, wat is het budget en waar droomt deze persoon van? Door de diepte in te gaan bouw je een band op en kun je echt van meerwaarde zijn.”

Nieuwbouw kopen is in alles anders dan een bestaand huis kopen. U koopt vanaf papier en dat vraagt wat van uw inlevingsvermogen. Natuurlijk zijn er mooie ingekleurde plattegronden en visuals, maar dan nog is het voor sommige mensen lastig voor te stellen hoe het huis precies wordt. Jeroen vervolgt: “Wij vinden het leuk om de appartementen, kadewoningen en watervilla’s tot leven te laten komen. Klanten stap voor stap meenemen door het huis en ze laten zien waar de kwaliteiten precies in zitten.”

DUIDELIJKHEID
VOOR ALLES

“Ik vind het belangrijk dat we onzekerheid wegnemen en dat klanten met een gerust en blij gevoel hun handtekening onder het koopcontract zetten. Duidelijkheid voor alles. Niet alleen over wat je precies koopt, maar ook over de procedure en eventuele verkoop van een bestaande woning. We zijn als makelaar al jaren in de regio actief, waardoor we marktkennis hebben van Voorne-Putten, Goeree-Overflakkee, maar ook van Vlaardingen, Maassluis en Schiedam. Met plezier verkopen we ook de bestaande woning. Wel zo handig, alles in handen bij een partij met een vast aanspreekpunt.”

kadewoningen en penthouses // SCHRIJF U IN OF BEL DE MAKELAARInschrijven