WONINGZOEKER
Scroll down logo

UNIEK WONEN OP
HÉT MOOISTE
PLEKJE VAN HELLEVOETSLUIS

Op het mooiste plekje van Hellevoetsluis komt Veerhaven. Een stoer, groen en levendig woongebied met 100 woningen direct aan de Tramhaven en de Koopvaardijhaven. Naast de prachtige architectuur, grote variatie in woningen en de duurzaamheid is hoog ingezet op de inrichting van de openbare ruimte. Want wie op zo’n geweldige plek aan het water woont, moet daar maximaal van kunnen genieten. Daarbij is het fijn als er buiten volop ruimte is om te spelen, ontspannen en socializen.

De Woningzoeker

De Woningzoeker

ZO KAN HET
LEVEN IN
VEERHAVEN ZIJN

Het is een mooie dag. We koersen af op de zomer en alles komt weer tot leven. Op uw terras geniet u in de zon van alles wat er op en rond het water gebeurt. Schepen meren aan in de Koopvaardijhaven, zeilboten varen richting de sluis, over de flaneerzone rennen wat kinderen voorbij en op het Franse dorpsplein voor de deur ziet u een ouder stel hand in hand zitten op een bankje. Ze zeggen niets, maar genieten overduidelijk van elkaar en de rust en reuring die elkaar op deze plek vinden.

DE PLEK
Play button Thumbnail foto

VEERHAVEN
IS UNIEK
ONTDEK HET

“Als ik nu naar Veerhaven kijk, ben ik blij. Het ontwerp van RoosRos Architecten is prachtig. Het doet recht aan de locatie en voegt kwaliteit toe aan Hellevoetsluis. Het mooiste plekje van Hellevoetsluis heeft straks een eyecatcher die als landmark fungeert voor toeristen en bewoners die over het water koersen, richting de oude vestingstad. In alles zie je het industriële verleden en het nautische karakter terug. Zo gaaf! Kom je dichter bij de plek, dan ervaar je de kwaliteiten van Veerhaven.”

DE KWALITEITEN

Elke dag een
Vakantiegevoel

Dit wordt een plek om trots op te zijn, een geweldige kans om elke dag een beetje vakantiegevoel te ervaren in en rondom uw eigen huis. Met alle verhalen laten we u het mooie Veerhaven graag beleven.

DE VERHALEN

bekijk hier

de online brochure

Foto

Inschrijving gesloten Schrijf u in als reservekandidaatInschrijven