image

Neem een voorsprong!

WORD EEN VRIEND VAN VEERHAVEN EN ONTVANG GRATIS EEN HYPOTHEEKVERKLARING

Wilt u in aanmerking komen voor de toebedeling van een woning van Veerhaven? Dan is het fijn om zeker te weten dat u de woning kunt financieren én dat de maandlasten bij u passen. Dit toont u aan met een hypotheekverklaring.

Regel op tijd inzicht in uw financiële mogelijkheden

Zie een hypotheekverklaring als huiswerk voordat u een huis koopt. Deze verklaring wordt verstrekt door een bank of adviseur en laat zien dat u de woning kunt financieren. Geen enkel huis is hetzelfde en geen enkele situatie is identiek. Daarom is het verstandig om u goed voor te bereiden. Want wie goed voorbereid is, weet waar hij of zij aan toe is en wat de mogelijkheden zijn. Tip: check of u een gratis hypotheekverklaring(-en advies) kunt krijgen bij uw adviseur.

Vriend van Veerhaven

Met een goede financiële check en een hypotheekverklaring vergroot u direct uw kansen. Wacht dus niet te lang om een gesprek aan te gaan. U bent natuurlijk vrij om een eigen bank of adviseur te kiezen voor deze verklaring. In samenwerking met Vaes Finance bieden wij u de service van een financiële check en de afgifte van een gratis hypotheekverklaring.

Vaes Finance & Veerhaven

Voor ons is het belangrijk dat onze kopers een juiste verklaring krijgen, met een passend advies. Bij Vaes Finance weten we dit zeker en daarom werken wij met hen samen. Het is een onafhankelijk kantoor dat adviseert en bemiddelt in hypotheken, verzekeringen en pensioenen. Het team van Vaes Finance is bovendien gespecialiseerd in nieuwbouwfinancieringen en weet alle details over geldverstrekking bij nieuwbouw. Bovendien is het kantoor vanaf het eerste uur betrokken bij Veerhaven, dus iedereen kan u optimaal begeleiden tijdens dit financieringstraject. Vaes Finance helpt starters die willen investeren in een eigen woning, gezinnen die een nieuwe plek zoeken voor een nieuwe levensfase, of 50- en 60-plussers die comfortabel willen genieten van hun (aankomende) pensioen.

Kennismaken

Vaes Finance

0181-745030
info@vaesfinance.nl
Raadhuislaan 2
3201 EL Spijkenisse

Foto
Foto Foto

een ontwikkeling van

Logo Bo Wonen Vastgoed & ontwikkeling

Meer informatie?

Volg ons ook op social media

FacebookInstagramLinkedIn