WONINGZOEKER

27-09-2021

Update planning Veerhaven

Het is even stil geweest van onze kant. Dat wil niet zeggen dat we stil hebben gezeten. Integendeel! Achter de schermen werken we  met veel enthousiasme aan alle stukken die nodig zijn voor de verkoop en de bouw.

Wanneer start de verkoop?
Om u de kwaliteiten van de locatie en elk appartement, penthouse, watervilla en kadewoning te laten beleven, stelt ons team een prachtig sfeerboek samen. Dit reiken we uit als de verkoop start. Zoals het er nu naar uitziet, start de verkoop nog voor het eind van 2021! Natuurlijk laten we het alle mensen die ingeschreven staan als belangstellende als eerste weten als de datum bekend is. We kijken er nu al uit u te ontmoeten.

Waar werken we aan achter de schermen?
De verkooptekeningen zijn bijna klaar en de impressies - die u laten zien wat u in de toekomst mag verwachten - zijn ook in de maak. Ondertussen hebben we veelvuldig contact met de aannemer en maken we de prijslijst gereed. Ook werken we alle opties uit. Dat zijn er veel, want we bieden u graag de mogelijkheid om het huis dat u koopt straks aan te laten sluiten bij uw woonwensen.

Klaar voor de toekomst
Wist u trouwens al dat Veerhaven volgens de BENG-eisen wordt ontwikkeld en gebouwd? Dat betekent dat u klaar bent voor de toekomst. Alle appartementen, penthouses en stoere gezinswoningen zijn uitermate goed geïsoleerd, gasloos én voorzien van vloerverwarming die ook enkele graden kan koelen. Ontzettend comfortabel op warme zomerdagen.

Buiten net zo mooi als binnen
Bij Veerhaven is ook een landschapsarchitect betrokken. Op die manier kunnen we enorme kwaliteit toevoegen aan de buitenruimte. Wandel straks over de flanneerzone langs het water, geniet op het Kompasplein van de zon en haal een ijsje op het Franse dorpsplein. In de prachtige binnentuin van het kopgebouw kan jeu de boules gespeeld worden. Zoek de gezelligheid op als u er zin in heeft of geniet in alle rust op uw balkon of terras van het prachtige zicht op het water.

Iets unieks in handen
De hoeveelheid aanmeldingen op de website zegt veel over de animo die er is voor deze unieke ontwikkeling aan de haven. We zijn met veel enthousiasme aan het project begonnen en we zien nu al dat onze inspanningen om dit het mooiste project van Hellevoetsluis te maken, bevestigd wordt. Veerhaven wordt met liefde en oog voor detail ontwikkeld. Dat zorgt ervoor dat u straks echt iets bijzonders in handen heeft. Ongekend mooi wonen aan het water met de oude vestingstad op een paar minuten loopafstand.

Niets missen?
Heeft u vragen? Mail naar info@veerhaven.nl. U kunt zich ook als belangstellende inschrijven, dan wordt u vanzelf op de hoogte gehouden van het laatste nieuws én wanneer de verkoop start.

Op Instagram en Facebook plaatsen we meerdere keren per week leuke nieuwtjes. Volgt u ons al?
Instagram: @veerhaven of https://www.facebook.com/VeerhavenHellevoetsluis/