WONINGZOEKER

23-11-2021

Veel gestelde vragen

Donderdag startte de verkoop en afgelopen vrijdag en zaterdag was het verkoopteam op de locatie om belangstellenden te woord te staan en het mooie sfeerboek te overhandigen. De belangstelling is enorm. Erg leuk! Er is een aantal vragen vaker gesteld. Die zetten we graag op een rij.

Kan ik het sfeerboek nog ophalen?

Dat kan tot aanstaande vrijdag tussen 11.00 en 15.00 uur op de bouwlocatie. U kunt de sfeerbrochure ook ophalen bij een van de makelaarskantoren.

Kan ik mijn inschrijfformulier nog wijzigen (zoals voorkeuren en toevoegen van een hypotheekverklaring)?
Ja dat kan. Hiervoor moet u het digitaal inschrijfformulier wijzigen. Log in via www.veerhaven.nl. U vindt u bij digitaal inschrijfformulier de mogelijkheid om dit aan te passen. Bij het tabblad ‘financiering’ kunt u vervolgens de formulieren uploaden.

Wanneer zijn de start bouw en oplevering gepland?
We verwachten na de bouwvak van 2022 te starten met de bouw. De oplevering is dan in 2024.

Is er een aparte berging?
Ieder appartement heeft een eigen inpandige berging op de begane grond, voorzien van elektra waardoor u hier ook de fiets kunt opladen.  

Hoe zit het met de parkeerplaatsen? 
In Veerhaven is rekening gehouden met voldoende parkeerplaatsen aan de achterzijde van de gebouwen en aan de achterzijde van de woningen. In de overdekte parkeerplaats onder de binnentuin is voor iedereen die een woning heeft in gebouw C of D een privéparkeerplaats.

Heeft ieder gebouw een lift?
In ieder gebouw is een lift in het trappenhuis. In gebouw A is er 1 lift, in gebouw B is er 1 lift, in gebouw C zijn 4 liften.

Hoe zit het met badkamer & keuken? 
De woningen worden afgewerkt met sanitair en tegelwerk. In de keuze van een keuken laten we u graag vrij, deze is dus niet bij de koop inbegrepen.  

Kan ik de indeling nog wijzigen?
Op de website vindt u de staat van afwerking van de woning. Na het tekenen van de koop- en aannemingsovereenkomst nodigt de koperbegeleider u uit en kunt u de woning in overleg aanpassen naar uw persoonlijke wensen. Vervolgens maakt u een afspraak met de geselecteerde showroom om daar met de adviseurs uw woning tot een mooi (t)huis te maken.

Mocht u nog met vragen zitten? Op de website bij NIEUWS staat veel handige informatie. Komt u er niet uit, bel dan gerust met een van de makelaars. We helpen u graag.

Hartelijke groet,

Team
Veerhaven