WONINGZOEKER

27-09-2021

Binnenkijken bij de watervillas

Droomt u van een boot voor de deur? Op een mooie avond nog even weg kunnen varen met een goed gevulde picknickmand. De waan van de dag achterlatend en dan niets… puur genieten. Laat u verleiden door de watervilla’s van Veerhaven.

Veerhaven is een stoer, uniek nieuwbouwplan dat verrijst op het mooiste plekje van Hellevoetsluis. Direct aan de Tramhaven en de Koopvaardijhaven met blijvend vrij uitzicht op het Haringvliet. Het nautische karakter van de plek beleeft u optimaal in de watervilla’s met uit glas opgetrokken gevel. We nemen u graag mee voor een korte rondleiding.

Veel mooier dan dit wordt het niet

Even binnenkijken
De watervilla van circa 270 m² heeft een privéparkeerplaats in de parkeergarage onder de binnentuin. Vanaf de parkeerplek kunt u binnendoor de villa betreden. Als eerste komt u in een 20 m² grote berging, daarna in een geweldige kamer aan het terras. Komt hier een enorme leefkeuken of terraskamer met loungeplek? Zelfs een vide behoort tot de mogelijkheden! Het terras ligt op het zuidoosten, waardoor u vanaf de vroege ochtend de zon bij het huis heeft. Neem vanaf het terras het trapje naar beneden en stap zo in uw boot.

 

Ruimte voor uw manier van leven
Ook op de 1e verdieping is een entree. We hebben op deze verdieping een kamer gemaakt die direct vanuit de entreehal bereikbaar is. Perfect dus als praktijkruimte of kantoor aan huis. Aan de waterzijde op de 1e verdieping bevindt zich een royale living met openslaande deuren naar een Frans balkon. Hier beleeft u in alle vrijheid het wonen aan het water.

Op de 2e verdieping zijn er 3 ruime slaapkamers en een grote badkamer. De 3e verdieping laat zich vrij indelen. Als wij u mogen inspireren; hier zou een master bedroom met eigen wellnessruimte en luxe inloopkast niet misstaan. Ontwaken door de zon met zicht op het water. Veel mooier dan dit wordt het niet.

 

Komt u hier straks thuis?
De watervilla’s liggen met de achterzijde aan de Tramhaven. De voordeur bevindt zich aan een autovrij plein dat ingericht wordt als groene binnentuin met jeu-de-boulesbaan. Aantrekkelijk! Nog voor het einde van 2021 start de verkoop. Als u zich inschrijft als belangstellende, houden wij u op de hoogte.