WONINGZOEKER

05-10-2021

Kennismaking met de appartementen

U vrij voelen, is dat niet het grootste goed dat een mens kan ervaren? Precies! En vanuit die gedachte is Veerhaven ontwikkeld. Een nieuwbouwplan waar u zich vrij voelt door altijd een mooi zicht op het water, door de variatie in aanbod én de keuzes die u krijgt ten aanzien van de indeling. We merken dat u steeds nieuwsgieriger wordt naar de woningen. Daarom lichten we in dit nieuwsbericht vast een tipje van de sluier en laten we u kennismaken met de verschillende type appartememten.

Wist u dat er wel 47 verschillende typen appartementen komen op het mooiste plekje van Hellevoetsluis? En voor wie iets bijzonders zoekt, zijn de riante videappartementen, terrasappartementen en topappartementen echt de moeite waard om te bekijken. Met plezier lichten we vast een tipje van de sluier.

Appartementen
Aan de flaneerzone met zicht op de haven, maar ook in het kopgebouw met zicht op het Haringvliet komen een groot aantal type appartementen. Deze variëren van circa 65 tot 90 m2 oplopend naar wel circa 145m2. Er zijn tweekamerappartementen, driekamerappartementen en zelfs vierkamerappartementen. Allemaal voorzien van een royaal balkon dat heerlijk op de zon ligt.

Videappartementen
In veerhaven komen appartementen (in twee lagen) met een vide die de twee verdiepingen met elkaar verbindt. De metershoge ramen bij de vide zijn indrukwekkend door de lichtinval én het zicht naar buiten. Stel nou dat u zo’n vide wel mooi vindt, maar dat u ook wat extra leefruimte kunt waarderen. Geen probleem. De vide kunt u (deels) sluiten waardoor er een mooie leefruimte direct bij het raam ontstaat. Misschien wel de perfecte werkplek? We laten u graag vrij in deze keuze.

Terrasappartementen
Aan de flaneerzone langs de Koopvaardijhaven en op de kop van Veerhaven komen unieke terrasappartementen in twee lagen, ook met vide! De grote ruimte op de begane grond grenst aan het grote terras. Zit u hier straks te werken of wordt dit de leefkeuken waar u met een groep vrienden geniet van wonen aan het water? De terrassen liggen trouwens ideaal op de zon, zodat u tot in de late uurtjes kunt genieten van buitenzijn.

Topappartementen
Eerlijk gezegd, we hebben even getwijfeld of we ze geen ‘penthouses’ moesten noemen, want zo groot, bijzonder en mooi zijn deze appartementen op de 5e verdieping van het kopgebouw. Met een oppervlakte van minstens 161 m2, plafondhoogte van 320 cm, altijd een geweldig terras en een spectaculair uitzicht op de oude vesting en het Haringvliet zit u hier echt op de eerste rang.

Nieuwsgierig geworden?
We kunnen niet wachten om u meer te vertellen en dat gaan we dan ook snel doen. U kunt ons ook volgen op social media waar we wekelijks leuke nieuwtjes delen.