WONINGZOEKER

11-10-2021

Gave kadewoning voor stoer gezin

Zoekt u iets speciaals? Aan de flaneerzone in Veerhaven komen 8 geweldige kadewoningen. Stoer, enorm ruim en met legio indelingsmogelijkheden. Ideaal voor een (groot) gezin en/of mensen die werkruimte aan huis willen. De meeste kadewoningen hebben 4 woonlagen, maar er is ook een kadewoning met 3 lagen én een extra brede kadewoning op de hoek. Met plezier nemen we u mee in de toekomst.

Genieten van zicht op het water terwijl de zon ondergaat
Stel u woont hier, dan zit u straks heerlijk op het terras te genieten van de zon tot hij ondergaat. Ondertussen ziet u boten komen en gaan in de haven en over de flaneerzone wandelen buren. Even verderop spelen wat kinderen op het Franse dorpsplein. Geen auto te zien, dit voelt heel ontspannen. En wat fijn dat de flaneerzone wat lager ligt. In combinatie met de groene haag langs het terras zorgt dit ervoor dat u privacy ervaart in huis en op het terras, maar wel volop uitzicht.

Supermooie leefkeuken aan het terras
Uw auto parkeert u uit het zicht voor de deur of uw fiets zet u in de grote berging. Daarna vervolgt u uw weg naar de grote ruimte aan het terras. Komt hier een werkplek, leefkeuken of misschien wel een combinatie van beide? De vide - die optioneel is - verbindt de begane grond met de living op de 1e verdieping. De metershoge raampartij is indrukwekkend en zorgt voor een prachtige lichtinval.

Die gedroomde master bedroom
Op de 2e verdieping zijn 3 ruime slaapkamers en een grote, luxe badkamer. De 3e verdieping laat zich vrij indelen. Wij zien al helemaal voor ons hoe hier – onder de schuine kap – een geweldige master bedroom met inloopkast en badkamer en suite komt. Omschrijven we hier uw droom en bent u op zoek naar een huis met een oppervlakte van 190, 258 of 300 m2, schrijf u dan snel in als belangstellende en mis niets.

Volg ons en mis niets
De verkoop van Veerhaven start voor het eind van 2021. We maken elke week meer informatie bekend. Iedereen die staat ingeschreven als belangstellende ontvangt vanzelf een nieuwsbrief. U kunt ons ook volgen op social media: VeerhavenHellevoetsluis.