WONINGZOEKER

18-10-2021

Penthouses en topappartementen in de spotlight

Dit keer zetten we de topappartementen en fantastische penthouses in de spotlight. Een unieke beleving; living on top of the world.

Dit is wel heel bijzonder
Hoe groots en vrij wilt u wonen? In het kopgebouw van Veerhaven komen vier geweldige penthouses en drie topappartementen met enorme grote buitenruimten, plafonds tot wel 5 meter hoog, 2 badkamers én een ongekend mooi uitzicht op de haven en/of het Haringvliet. Om het gevoel van vrijheid te benadrukken, laten we u de indeling grotendeels zelf bepalen. Een penthouse of topappartement in Veerhaven staat synoniem voor puur genieten op de manier zoals ú dat wilt.

Penthouses
Een appartement op de bovenste verdieping wordt tegenwoordig al snel een penthouse genoemd, maar in Veerhaven doen alle vier de penthouses de naam eer aan door de ongekend luxe, vele extra’s, ruimte en het fenomenale uitzicht. De vier penthouses komen op de hoogste verdiepingen en zijn 164 tot 269 m2 groot. Twee penthouses liggen aan de kant van de haven en de andere penthouses treft u straks op de kop van het gebouw aan het Haringvliet. De ligging van de riante buitenruimten is ideaal! Ga zitten en geniet van de oer-Hollandse luchten, levendigheid op het water en de zon die opkomt en ondergaat. Dit is wel heel bijzonder.

Topappartementen
En dan zijn er nog de drie topappartementen waar we u graag kennis mee laten maken. Deze liggen op de 5e verdieping en verdienen een eigen podium door hun unieke ligging aan het Haringvliet en grootte van 161 tot 185 m2. Ook de topappartementen hebben extra hoge plafonds van 3 meter en grote of meerdere grote buitenruimten. Wonen op de eerste rang op het mooiste plekje van Hellevoetsluis, is dat uw droom?

18 november start verkoop!
18 november start de verkoop en deze week maken we de vanafprijzen bekend. U staat ingeschreven als belangstellende, dus u hoort als eerste het laatste nieuws. Ook op onze social mediakanalen blijven wij u inspireren en informeren, volg ons op Instagram en Facebook.

 

Penthouses en topappartementen in de spotlight