WONINGZOEKER

15-10-2021

De makelaars voorstellen

18 november start de verkoop!
Wanneer start de verkoop, wat zijn de prijzen en wie kan ik bellen voor meer informatie? Met plezier geven we daar duidelijkheid over in dit nieuwsbericht.

Start verkoop
18 november start de verkoop! We organiseren een webinar en nodigen u de dagen erna uit om op de bouwplaats de brochure op te halen. Hoe we dit precies regelen en wat u moet doen, hoort u zo’n twee weken van tevoren. We zorgen ervoor dat alles duidelijk is en dat u voldoende tijd en informatie krijgt om een weloverwogen keuze te maken.

Even voorstellen, dit zijn de makelaars van Veerhaven
We zijn blij om te kunnen vertellen dat DELTA makelaardij en Hameeteman makelaardij het prachtige Veerhaven gaan verkopen. Deze zeer ervaren nieuwbouwmakelaars kunnen u perfect uitleggen hoe het kopen van nieuwbouw werkt en Veerhaven tot leven laten komen, nog voordat er gebouwd is. Ze nemen u stap voor stap mee door het proces, zodat alles duidelijk is en er geen onzekerheden meer zijn. Wilt u alvast van gedachten wisselen over de waarde of verkoop van uw huidige woning? Heel slim. De makelaars staan nu al voor u klaar. Ook als u andere vragen heeft.

DELTA makelaardij: 0111-417808 info@deltamakelaardij.nl

Hameeteman makelaardij: 0187-684 407 info@hameetemanmakelaardij.nl

Prijzen Veerhaven
We merken dat u niet kunt wachten op de prijzen. Terecht! Want de prijs bepaalt in grote mate uw interesse. Goed nieuws! Volgende week maken we de vanaf-prijzen per woningtype bekend. De prijzen op bouwnummerniveau kunt u inzien vanaf 18 november als de verkoop start.

Wat kunt u nu al doen?
Voorafgaand aan de start verkoop is het slim om uw woonvoorkeuren via uw account op de website in te vullen. Dan kunnen wij u nog gerichter informeren. Daarnaast is het handig nu al financieel advies in te winnen. Als u weet wat u kunt of wílt financieren is het maken van een keuze eenvoudiger. U kunt gericht zoeken in het zeer uitgebreide woningaanbod.

Vaes Finance is als partner gekoppeld aan Veerhaven. Het deskundige team kan u daardoor heel goed van dienst zijn, maar u bent natuurlijk vrij om elke adviseur te kiezen die u zelf wenst. Bel naar 0181-745 030 en maak vrijblijvend een afspraak om mee een van de financieel adviseurs die gespecialiseerd zijn in nieuwbouwfinanciering. U kunt ook mailen naar info@vaesfinance.nl

Meer weten?
Wilt u helemaal niets meer missen? Schrijf u in als belangstellende op de website en volg ons op instagram.com/@veerhavenhellevoetsluis of facebook.com/veerhavenhellevoetsluis. Tot volgende week!