WONINGZOEKER

26-10-2021

Maak kennis met Peter en Suzanne

Peter Kodde, directeur-eigenaar van DELTA makelaardij en nieuwbouwcoördinator Suzanne Robijn gaan Veerhaven verkopen. We spreken Peter en Suzanne die, vanuit een enorme drive om dit tot een succes te maken, vertellen hoe ze het u naar de zin gaan maken.

Het duo kijkt ernaar uit om te starten met de verkoop van Veerhaven! “Enorm leuk om te zien dat er zoveel belangstelling is voor het project en dat mensen zich al goed aan het oriënteren en voorbereiden zijn. Aangezien we voor de meesten van jullie nog (redelijk) onbekend zijn, stellen we ons graag voor.”

We leggen alles uit, van A tot Z
Peter: “Veerhaven is een fantastisch woongebied met zicht op het Haringvliet met een heel gevarieerd woningaanbod. Suzanne en ik zorgen ervoor dat we straks alle plattegronden als onze broekzak kennen. Klanten kunnen dan hun woonwensen naar ons uitspreken en wij kunnen vervolgens de match maken. Een heel persoonlijke en fijne manier om vraag en aanbod samen te brengen. Als we om de tafel zitten, kunnen we gelijk uitleggen welke opties er allemaal mogelijk zijn en hoe het appartement, de woning of villa in elkaar zit. Mensen zijn vaak blij verrast als we ze meenemen door een woningplattegrond en alle ins en outs vertellen.” 

Iedereen in zijn kracht
DELTA makelaardij is specialist in de verkoop van nieuwbouw. Dat is heel prettig, want zij kunnen u daardoor van A tot Z begeleiden, zorgen wegnemen en het kopen van zo’n geweldig nieuw huis nog leuker maken. Mocht u een koopwoning in Hellevoetsluis achterlaten, dan brengen zij u u in contact met De Zeeuw Makelaardij met wie het kantoor een kort lijntje heeft. “Schoenmaker blijf bij je leest, is ons motto”, zegt Peter.

Maak ik kans?
Suzanne vult aan: “We worden regelmatig gebeld door belangstellenden met de vraag of ze wel kans maken of wat ze kunnen doen om hun kansen te vergroten om een woning te bemachtigen. Begrijpelijk, zeker als je al een tijd uitkijkt naar dit project en het nu echt dichterbij komt. Wij nemen graag alle zorgen weg! Iedereen ontvangt ruim op tijd bericht over de verkoopprocedure en de beste voorbereidingswijze. Na de start verkoop geven we kandidaten voldoende tijd om een keuze te maken en de inschrijving te voltooien. Na 18 november staat alle verkoopdocumentatie online en kan er een afspraak met ons worden ingepland via het online account. Natuurlijk is er voor iedereen een prachtige brochure beschikbaar.”

Heeft u vragen? Mail of bel de makelaars.
DELTA makelaardij: 0111-717 808 - info@deltamakelaardij.nl
Hameeteman makelaardij: 0187-684 407 - info@hameetemanmakelaardij.nl