WONINGZOEKER
image

RIANNE EN DENNIE

Scroll down logo

TERUG VOOR
VEERHAVEN

Rianne groeide op in Hellevoetsluis en nu overweegt ze terug te keren. Samen met haar partner Dennie en 2 dochters van 7 jaar en 8 maanden. Wat daarvan de reden is? Rianne vertelt het met enthousiasme.

“Toen ik 19 was, leerde ik Dennie kennen in de Skihut. Ja, je kunt superleuk uitgaan in Hellevoetsluis. Het was gelijk raak en toen we besloten samen te wonen, ging ik met hem mee naar Oud-Beijerland. Daar wonen we fijn en toch overwegen we Veerhaven als nieuwe woonplaats. Want hoe tof is het dat je hier zo bij het water woont? We hebben een boot, en een ligplaats bij ons huis is toch wel een droom. Een watervilla zou perfect zijn, maar een kadewoning vinden we ook heel tof. Dan leggen we de boot in de haven om de hoek.”

OOK SUPERLEUK
VOOR KIDS

“Wat we zo leuk vinden aan Veerhaven is dat er wat reuring is, maar dat je ook de rust ervaart door het water. Daarbij kun je hier ook prima met kinderen wonen. Ze spelen veilig in de binnentuin en als ze wat ouder zijn, biedt de waterkant volop speelplezier. Omdat de kadewoningen en watervilla’s zo groot zijn, verwacht ik dat er meer gezinnen komen wonen. Ook dat spreekt ons aan.”

WAAROM
HELLEVOETSLUIS

Rianne kan uit eigen ervaring vertellen wat er zo leuk is aan Hellevoetsluis. We zijn benieuwd. “Er zijn veel sportverenigingen, ook in de buurt van Veerhaven. Daarbij heb je keuze uit een ruim aanbod van scholen én je kunt in de oude vesting leuk eten of een terrasje pakken. Het overdekte winkelcentrum om de hoek is ook heel fijn. Je vindt hier alles wat je dagelijks nodig hebt. En wil je meer, dan zit je zo in Rotterdam.”

“Nieuwbouw was niet direct waar we naar zochten, maar de architectuur van Veerhaven vinden we wel heel mooi. En ook niet onbelangrijk, deze huizen zijn klaar voor de toekomst. Gasloos! Als je een bestaand huis gasloos moet maken, ben je tienduizenden euro’s verder. Ideaal dus. Daarbij hebben we jaren geen omkijken naar het onderhoud, zodat we lekker veel tijd overhouden voor varen met onze kinderen.”

kadewoningen en penthouses // SCHRIJF U IN OF BEL DE MAKELAARInschrijven