WONINGZOEKER
image

ROB EN ANITA

Scroll down logo

de Bouw is gestart// nog 2 kadewoningen beschikbaar
Contact Delta Makelaardij 0111 41 78 08

MET EEN BLIK
LEVENSGELUK IN
VEERHAVEN

Rob en Anita wonen in Spijkenisse. Met plezier! Maar nu de kinderen de deur uit zijn en het huis én vooral de tuin best veel onderhoud gaan vragen, overwegen ze te verhuizen. Nieuwbouw misschien? Want die woningen worden gasloos gebouwd en zijn ook op het gebied van andere technieken helemaal klaar voor de toekomst.

Toen Veerhaven hun pad kruiste, hadden ze gelijk interesse. Heerlijk alles gelijkvloers en wel een lekker ruim balkon. De combinatie van gezellige reuring op de verschillende pleinen én het ongekend mooie uitzicht over het water sprak ze het meest aan.

VEERHAVEN ALS
NIEUW THUIS

Samen vertellen ze waarom ze Veerhaven als nieuw thuis overwegen. “Nu we zoveel overwaarde in ons bestaande huis hebben, overwegen we te verhuizen. We gunnen onszelf een heel bijzondere woonplek als cadeautje voor al het harde werken dat we gedaan hebben. We genieten nu al van het leven en verwachten dat we daar in Veerhaven nog meer de ruimte voor krijgen. Misschien leggen we wel een bootje in de haven en op een mooie dag wandelen we zo naar de gezellige vesting voor een drankje op het terras. Ook het feit dat je hiervandaan zo op het strand én in Rotterdam bent, trekt ons.”

“Zo’n videappartement met die prachtige hoge raampartijen vinden we wel heel bijzonder. Moet je je eens voorstellen hoe mooi je uitkijkt! Ook een terrasappartement aan de flaneerzone heeft zeker onze interesse. Bij deze woningen is een vide mogelijk én je woont aan de levendige flaneerzone. We gaan alle plattegronden goed bekijken en dan maken we een keuze.”

de Bouw is gestart// nog enkele kadewoningen en penthouses beschikbaar