WONINGZOEKER
image

VAES FINANCE

Scroll down logo

de Bouw is gestart// nog 2 kadewoningen beschikbaar
Contact Delta Makelaardij 0111 41 78 08

NEEM EEN
voorsprong!

Valt u als een blok voor Veerhaven en vraagt u zich af wat er financieel mogelijk is? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Vaes Finance. Dit onafhankelijke adviesbureau is als partner gekoppeld aan Veerhaven en heeft behalve veel kennis van hypotheken, verzekeringen en pensioenen ook feeling met de ontwikkellocatie en het plan.

Eigenaar Chris Vaes kijkt ernaar uit om u te ontmoeten en uw woondromen aan het water waar te maken. Als we vragen wat Chris voor u kan betekenen, begint hij met een lach op zijn gezicht te vertellen.

“Met een team van vijf adviseurs zijn we klaar om de belangstellenden van Veerhaven te helpen. Hoe sneller we aan tafel zitten met de klant, hoe beter we van dienst kunnen zijn. Vaak zijn mensen enthousiast over het plan en willen ze wel verhuizen, maar bij het regelen van de financiering zien ze beren op de weg. Wij maken makkelijk wat ingewikkeld lijkt en nemen daarmee angsten en onzekerheden snel weg.”

REGEL OP TIJD INZICHT IN
UW FINANCIËLE
MOGELIJKHEDEN

“We zien het als onze taak om na één gesprek voor de klant duidelijk te hebben over wat de financiële consequenties zijn van een eventuele koop. Vervolgens ontzorgen we door alles van A tot Z te regelen. De klant hoeft alleen maar stukken aan te leveren. Van alle geldverstrekkers selecteren wij degene met het scherpste aanbod. Doordat we gespecialiseerd zijn in het financieren van nieuwbouwprojecten kunnen we speciale nieuwbouwrentes aanbieden en ook voor eventuele dubbele woonlasten bieden we een passende oplossing. We leggen alles helder uit, zodat een weloverwogen keuze gemaakt kan worden.”

VAES FINANCE
& VEERHAVEN

Geen vraag of situatie is vergelijkbaar. Dat zorgt ervoor dat Chris altijd scherp blijft en zijn werk leuk blijft vinden. Chris: “Elke keer zetten we als team onze kennis, ervaring en mensenkennis in voor onze klanten. Laatst is Vaes Finance uitgeroepen tot beste adviseur van Zuid-Holland. Wat een eer was dat. En wat gaaf dat we aan Veerhaven mogen meewerken. De woningen komen op een toplocatie met blijvend vrij uitzicht. Het aanbod is verrassend divers en de inrichting van het woongebied vind ik uniek. Waar kun je nou zo wonen aan het water alsof je altijd een beetje op vakantie bent?”

Bent u benieuwd of het appartement, penthouse, de kadewoning of watervilla voor u betaalbaar is, wat uw maandlasten worden of wat u het beste met de overwaarde van uw huidige woning kunt doen? Een belletje naar Vaes Finance geeft u duidelijkheid.

VAES FINANCE
0181-745030
info@vaesfinance.nl
Raadhuislaan 2
3201 EL Spijkenisse

Foto

de Bouw is gestart// nog enkele kadewoningen en penthouses beschikbaar