WONINGZOEKER
image

DE WONINGEN

Scroll down logo

DIVERSITEIT AAN WONINGEN
MET OOG OP DE TOEKOMST

Een uniek, stoer en levendig woongebied met 100 prachtige woningen, die grofweg te verdelen zijn in 7 verschillende typen. De oppervlaktes lopen uiteen van circa 64 m² tot wel 287 m². U heeft dus echt veel te kiezen. Met oog op de toekomst zijn de nieuwbouwwoningen duurzaam gebouwd, gasloos en voorzien van vloerverwarming die ook kan koelen. Er is volop ruimte voor uw persoonlijke woonwensen door de vele opties die we bieden. Hier hoeft u dus nooit meer weg!

De Woningzoeker

Laat u inspireren

U weet al in welke woningtype u interesse heeft en wilt er meer informatie over, kies dan het
woningtype in de slider. Wilt u zich eerst laten inspireren, scroll dan naar beneden en ontdek welke
woningtype bij u past.

Image building

KADEWONINGEN

Bekijk type

€ 599.000,- tot € 749.000,-

Image building

WATERVILLA’S

Bekijk type

€ 799.000,- tot € 820.000,-

Image building

APPARTEMENTEN

Bekijk type

€ 299.000,- tot € 675.000,-

Image building

VIDEAPPARTEMENTEN

Bekijk type

€ 499.000,- tot € 515.000,-

Image building

TERRASAPPARTEMENTEN

Bekijk type

€ 279.000,- tot € 825.000,-

Image building

TOPAPPARTEMENTEN

Bekijk type

€ 825.000,- tot € 1.200.000,-

Image building

PENTHOUSES

Bekijk type

€ 745.000,- tot € 1.400.000,-

APPARTEMENTEN
GEBOUW A, B & C

Aan de flaneerzone met zicht op de haven, maar ook in het kopgebouw met zicht op het Haringvliet komen een groot aantal type appartementen. De bruto vloeroppervlakte van deze variëren van circa 65 m2 tot 90 m2, oplopend naar wel circa 145 m2. Er zijn tweekamerappartementen, driekamerappartementen en zelfs vierkamerappartementen. Allemaal voorzien van een royaal balkon dat heerlijk op de zon ligt.

Lees meer

VIDEAPPARTEMENTEN
GEBOUW A

In Veerhaven komen appartementen (in twee lagen) met een vide die de twee verdiepingen met elkaar verbindt. De metershoge ramen bij de vide zijn indrukwekkend door de lichtinval én het zicht naar buiten. Stel nou dat u zo’n vide wel mooi vindt, maar dat u ook wat extra leefruimte kunt waarderen. Geen probleem. De vide kunt u (deels) sluiten waardoor er een mooie leefruimte direct bij het raam ontstaat. Misschien wel de perfecte werkplek? We laten u graag vrij in deze keuze.

Lees meer

KADEWONINGEN
GEBOUW B

Zoekt u iets speciaals? Aan de flaneerzone in Veerhaven komen 8 geweldige kadewoningen. Stoer, enorm ruim en met legio indelingsmogelijkheden. Ideaal voor een (groot) gezin en/of mensen die werkruimte aan huis willen. De meeste kadewoningen hebben 4 woonlagen, maar er is ook een kadewoning met 3 lagen én een extra brede kadewoning op de hoek.

Lees meer

TERRASAPPARTEMENTEN
GEBOUW A, B & C

Aan de flaneerzone langs de Koopvaardijhaven en op de kop van Veerhaven komen unieke terrasappartementen in twee lagen, ook met de mogelijkheid tot een vide! De grote ruimte op de begane grond grenst aan het grote terras. Zit u hier straks te werken of wordt dit de leefkeuken waar u met een groep vrienden geniet van wonen aan het water? De terrassen liggen trouwens ideaal op de zon, zodat u tot in de late uurtjes kunt genieten van buiten zijn.

Lees meer

TOPAPPARTEMENTEN
GEBOUW C

Eerlijk gezegd, we hebben even getwijfeld of we ze geen ‘penthouses’ moesten noemen, want zo groot, bijzonder en mooi zijn deze appartementen op de 5e verdieping van het kopgebouw. Met een bruto vloeroppervlakte van minstens 161 m², plafondhoogte van 300 cm, altijd een geweldig terras en een spectaculair uitzicht op de oude vesting en het Haringvliet zit u hier echt op de eerste rang. Benieuwd naar de grootte en het terras?

Lees meer

PENTHOUSE
GEBOUW A & C

Een appartement op de bovenste verdieping wordt tegenwoordig al snel een penthouse genoemd, maar in Veerhaven doen alle zes penthouses de naam eer aan door de ongekende luxe, vele extra’s, ruimte en het fenomenale uitzicht. Vier penthouses liggen aan de kant van de haven en de andere penthouses treft u straks op de kop van het gebouw aan het Haringvliet. De ligging van de riante buitenruimten is ideaal!

Lees meer

WATERVILLA’S
GEBOUW D

Droomt u van een boot voor de deur? Op een mooie avond nog even weg kunnen varen met een goed gevulde picknickmand. De waan van de dag achterlatend en dan niets… puur genieten. Laat u verleiden door de watervilla’s van Veerhaven. De watervilla’s liggen met de achterzijde aan de Tramhaven. Het nautische karakter van de plek beleeft u optimaal in de watervilla’s met uit glas opgetrokken gevel.

Lees meer

Inschrijving gesloten Schrijf u in als reservekandidaatInschrijven