WONINGZOEKER
image

KADEWONINGEN

Scroll down logo

Geen overbruggingskrediet? // Vraag aan de makelaar voor meer informatie

de Bouw is gestart// nog enkele kadewoningen, topappartemeten en penthouses beschikbaar

Kadewoningen
Grote gezinswoning
op unieke locatie

Zoekt u iets speciaals? Aan de Veerhaven in Hellevoetsluis komen 8 grote kadewoningen met een bruto vloeroppervlakte van 190 m² tot 300 m². Stoer, enorm ruim en met legio indelingsmogelijkheden. Ideaal voor een (groot) gezin en/of mensen die werkruimte aan huis willen. De meeste kadewoningen hebben 4 woonlagen, maar er is ook een kadewoning met 3 lagen én een extra brede kadewoning op de hoek.

Woningzoeker

ERVAAR HET
ULTIEME BUITENLEVEN

Bijzonder aan dit huis is het royale terras op het westen dat slechts door een lage groene haag van de flaneerzone wordt gescheiden. Ideaal voor degene die weinig onderhoud wilt maar wel kan genieten van de ruimte en alle bedrijvigheid van de haven. Gezellig barbecueën met zicht op binnenvarende boten en genieten van de middag- en avondzon, het kan op deze unieke plek! Uw auto parkeert u voor de deur of uw fiets zet u in de grote berging. Een berging op het mooiste zichtplekje plaatsen, was niet logisch. Om ervoor te zorgen dat iedereen toch voldoende plek heeft om spullen op te bergen, komt in alle woningen een grote inpandige berging.

DE LANG GEDROOMDE
MASTER BEDROOM

De optionele vide verbindt de begane grond met de living op de 1e verdieping. De metershoge raampartij is indrukwekkend en zorgt voor een prachtige lichtinval. Eventueel kunt u de vide voor een deel sluiten. Op de 2e verdieping zijn 3 slaapkamers en de 3e verdieping is vrij indeelbaar. Komt hier onder dat leuke schuine dak de lang gedroomde master bedroom met inloopkast en badkamer en suite?

De Woningzoeker

Geen overbruggingskrediet? // Vraag aan de makelaar voor meer informatie