WONINGZOEKER
image

KADEWONINGEN

Scroll down logo

de Bouw is gestart// nog 2 kadewoningen beschikbaar
Contact Delta Makelaardij 0111 41 78 08

ECHT EEN HUIS WAAR U IETS BIJZONDERS VAN KUNT MAKEN

De 2 kadewoningen van 260 tot 300 m2 (BVO) liggen aan de flaneerzone van Veerhaven. Bijzonder aan de kadewoning is de zeer riante woonoppervlakte en daarmee de rijkheid aan indelingsmogelijkheden. Ondernemers, grote gezinnen en stellen met behoefte aan luxe zijn hier helemaal op hun plek. Vooral als u wel graag buiten bent, maar niet zoveel zin heeft in het onderhoud van een tuin.

Woningzoeker

TERRAS VAN
20 M2

De kadewoningen hebben een royaal en verhoogd terras van 20 m2 op het westen dat door een groene haag van de flaneerzone wordt gescheiden. Door de westelijke ligging zit u hier van de middag tot in de late uurtjes buiten in de zon. Koud drankje erbij en genieten maar van het zicht op het water en de levendigheid bij de sluis en in de haven.

Eigen parkeerplaats en leefkeuken of bedrijfsruimte

Wij nemen u graag mee voor een korte rondleiding door deze unieke kadewoningen. Te beginnen met de kadewoningen op bouwnummer B33 van circa 260 m2 (BVO). Uw auto parkeert u voor de deur of uw fiets zet u in de grote berging. Daarna vervolgt u uw weg naar de ruimte van 27 m² groot. Komt hier een mooie leefkeuken of een bedrijfsruimte aan huis?

3 SLAAPKAMERS EN
LUXE MASTER BEDROOM

Doordat de living op de 1e verdieping ligt én vanwege de grote raampartijen is de lichtinval heel fijn én kijkt u heel vrij uit. In de living ervaart u volop privacy. Op de 2e verdieping zijn 3 slaapkamers en de 3e verdieping is vrij indeelbaar. Komt hier onder dat leuke schuine dak de lang gedroomde master bedroom met inloopkast en badkamer en suite?

Kadewoning B35 op de hoek met nog meer leefruimte

De kadewoning op bouwnummer B35 is 300 m2(BVO) groot De 1e, 2e en 3e verdieping zijn hetzelfde ingedeeld als de andere bouwnummers. Het grote verschil zit hem in de begane grond. Deze is door een uitbouw nog ruimer. Op de impressie ziet u hoe de leefkeuken en werkplekken gecombineerd zijn. Maar goede kans dat u bij het zien van de ruimte gelijk al eigen ideeën heeft.

De Woningzoeker