WONINGZOEKER
image

PENTHOUSES

Scroll down logo

de Bouw is gestart// nog 2 kadewoningen beschikbaar
Contact Delta Makelaardij 0111 41 78 08

HET LAATSTE
PARELTJE

Bent u op zoek naar ultieme luxe, vrijheid en altijd een beetje vakantiegevoel? Er is nog maar 1 penthouse beschikbaar. Bouwnummer C81 ligt op de bovenste bouwlaag van gebouw C met vrij zicht op de haven, sluis, oude vesting én in de verte het Haringvliet. Met plezier vertellen wij u meer over dit pareltje met unieke indeling en kwaliteiten.

Woningzoeker

BOUWNUMMER C81

Dit prachtige penthouse is 164 m² (BVO) groot en heeft een 16 meter breed terras op het westen. Dat betekent dat u op mooie dagen van de middag tot de late uurtjes geniet van de zon. De even brede glazen pui zorgt ervoor dat u ook binnen de zonsondergang beleeft en geniet van een fantastisch uitzicht.

Foto

DAKTERRAS MET
FANTASTISCH UITZICHT

Fijn dat u óók vanuit de master bedroom zo het terras op loopt. Sla de deuren open en ontwaak met koffie op het mooiste plekje van Hellevoetsluis. Dit penthouse heeft 2 slaapkamers, maar met gemak kunt u hier – door de riante afmeting – 3 slaapkamers maken. De makelaar laat het u graag zien.

Het deels schuine dak met nokhoogte van bijna 5 meter in de woonkamer zorgt voor enorm veel sfeer. En dan nog een klein, maar fijn detail: de lift en het trappenhuis deelt u alleen met de buren van bouwnummer 80. Dat benadrukt het exclusieve karakter van dit penthouse.

Een cheque cadeau

Kopers van een penthouse krijgen een cheque van € 30.000. Daarmee kunt u een 2e badkamer uitzoeken. Bijvoorbeeld, want u kunt ook kiezen voor mooie, stompe paneeldeuren of een van de andere luxe opties die we aanbieden om dit huis tot een nog fijner thuis te maken. Vraag de makelaar naar de mogelijkheden.

Contactgegevens
Delta Makelaardij

De Woningzoeker