WONINGZOEKER
image

PENTHOUSES

Scroll down logo

PENTHOUSES
Groot, licht en een
ruim dakterras

Een appartement op de bovenste verdieping wordt tegenwoordig al snel een penthouse genoemd, maar in Veerhaven doen alle zes penthouses de naam eer aan door de ongekende luxe, vele extra’s, ruimte en het fenomenale uitzicht. Vier penthouses liggen aan de kant van de haven en de andere penthouses treft u straks op de kop van het gebouw aan het Haringvliet. De ligging van de riante buitenruimten is ideaal!

Woningzoeker

WOONKWALITEIT
EN LUXE

Dit unieke penthouse heeft ontzettend veel woonkwaliteit. Het deels schuine dak dat in de nok bijna 5 meter hoog is, geeft allure en sfeer. Parkeer uw auto, neem de lift omhoog en u bent de enige gebruiker van de centrale hal. De hal van het penthouse heeft openslaande deuren naar de living. De grote woonkamer met open keuken. Fijn ook dat één van de kamers de mogelijkheid biedt voor een 2e badkamer (en suite).

BUITENRUIMTE MET
FANTASTISCH UITZICHT

Het royale terras doet niet onder voor een tuin, maar dan zonder het onderhoud én met een spectaculair mooi uitzicht op de haven, de oude Vesting of het Haringvliet. Ziet u zichzelf hier al zitten met goede vrienden? Steek de barbecue aan of laat een chef- kok wat bereiden, terwijl u heerlijk bijpraat onder het genot van goede wijn.

De Woningzoeker

kadewoningen en penthouses // SCHRIJF U IN OF BEL DE MAKELAARInschrijven