WONINGZOEKER
image

TOPAPPARTEMENTEN

Scroll down logo

Geen overbruggingskrediet? // Vraag aan de makelaar voor meer informatie

de Bouw is gestart// nog enkele kadewoningen, topappartemeten en penthouses beschikbaar

topappartementen
MET EEN GEWELDIG TERRAS EN UITZICHT

Eerlijk gezegd, we hebben even getwijfeld of we ze geen ‘penthouses’ moesten noemen, want zo groot, bijzonder en mooi zijn deze appartementen op de 5e verdieping van het kopgebouw. Met een bruto vloeroppervlakte van minstens 161 m², plafondhoogte van 300 cm, altijd een geweldig terras en een spectaculair uitzicht op de oude vesting en het Haringvliet zit u hier echt op de eerste rang. Benieuwd naar de grootte en het terras?

Woningzoeker

HEERLIJK BUITEN ZIJN
ZONDER ZORGEN

Altijd heerlijk buiten kunnen zijn, zelfs met een grote groep vrienden of de hele familie, zonder de zorgen en het onderhoud van een grote tuin. Dat kan in de topappartementen. Ook het uitzicht op het Haringvliet en de haven is echt adembenemend mooi!

VEERHAVEN MAAKT
WOONDROMEN WAAR

Parkeer straks de auto en neem de lift naar boven. De centrale hal op uw verdieping wordt alleen door u gebruikt. De master bedroom is zeer riant. Eventueel kunt u de badkamer en de 2e slaapkamer bij de ruimte betrekken, waardoor het gevoel van een eigen hotelsuite gecreëerd wordt. In Veerhaven maken we graag woondromen waar.

Kopers van een topappartement krijgen een cheque van € 15.000,-. Daarmee kunt u een tweede badkamer uitzoeken. Meer informatie? Vraag de makelaar naar de mogelijkheden!

De Woningzoeker

Geen overbruggingskrediet? // Vraag aan de makelaar voor meer informatie